Інфрачервона сауна

Кому обов’язково варто побувати у інфрачервоній сауні?

Якщо у вас проблеми з серцево-судинною системою, розлади сечової, імунної, нервової систем, вам варто завітати до такої  інфрачервої кабіни в Реабілітаційному комплексі для людей з особливми потребами.

Інфрачервона сауна  – це спеціальне приміщення, у якому людське тіло перебуває під дією інфрачервоних випромінювачів. Зроблена така конструкція з натуральної деревини, аби під час перебування в ній на особу діяли лише натуральні, корисні елементи. Інфрачервоні промені є природними елементами, тому не варто боятися, що вони можуть бути шкідливими.  При цьому перебування у такого роду сауні не дає великого навантаження на серце, а просто дозволяє людині пітніти. Під час такого процесу з організму виводяться шлаки та інші шкідливі елементи.

Для тих, хто хоче схуднути, сауна – справжня знахідка. Усього півгодини в ній і ви спалите від дев'яти до двадцяти чотирьох тисяч калорій. При заняттях спортом вам довелося б пробігти близько десяти кілометрів, щоб досягти аналогічного результату.

Показання до застосування інфрачервоної сауни найрізноманітніші:

  • її активно застосовують при порушеннях діяльності серцево-судинної системи (наприклад, після інфарктів та інсультів)
  • при розладах нервової системи і проблеми з сечовивідних шляхами
  • при артритах і спайках
  • при всіляких травмах і розтягненнях, набряках
  • при захворюваннях вух і горла
  • при безсонні
  • для полегшення менопаузи.

Соціально-реабілітаційні послуги в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами надаються за направленнями управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, які громадяни можуть отримати в каб. № 6, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, вул. Садова, 9/5,  тел.: (04744) 34565, 0677608574.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *