Психотерапевтична корекція

В період карантину одним із завдань, що ставить  перед собою Реабілітаційний комплекс для  людей з особливими потребами  це  подолання наслідків психогологічних атак  спричиненого COVID – 19. Також допомоги потребують такі уразливі категорії населення як учасники АТО/ООС.

Відвідувачі Реабілітаційного  комплексу можуть  скористатися послугами  психолога (психотерапвта).

Психолог проводить групові та індивідуальні бесіди, а також  тренінги з відвідувачами Реабілітаційного комплексу. Основною метою роботи психолога є надати допомогу тим, хто цього потребує. Не всі відвідувачі можуть розкритися та попросити допомоги у вирішенні свої домашніх проблем, тому тренінги з психологом є засобом для несвідомої допомоги та корекції. Змістом діяльності психолога є охорона психічного здоров’я всіх відвідувачів Реабілатаційного комплексу.

Соціально-реабілітаційні послуги в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами надаються за направленнями управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, які громадяни можуть отримати в каб. № 6, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, вул. Садова, 9/5,  тел.: (04744) 34565, 0677608574.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *