Вертикалізатор

Вертикалізатор в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами  – це допоміжний пристрій, що дозволяє людям у період реабілітації після травми приймати вертикальне положення з метою профілактики негативних наслідків тривалого перебування сидячи і лежачи.

З його допомогою люди проходять період реабілітації після травм, операцій, інсультів, ДЦП та інших захворювань, що призвели до обмеження рухливості, можуть легко приймати вертикальне положення. При цьому змінюється навантаження на скелет та м’язи. Відповідно покращується функціонування організму в цілому: зменшуються судоми в м’язах, відбувається профілактика появи пролежнів, також в такий спосіб відновлюється нормальне функціонування більшості внутрішніх органів, кровоносної та дихальної системи.

Вертикалізатор сприяє зменшенню розвитку атрофії м’язів, остеопорозу, застоїв в сечовій системі і венах, а також покращує загальний фізичний і психоемоційний стан.

Призначення вертикалізатора:

  • спадкова атаксія;
  • спинальна м’язова атрофія та схожі синдроми;
  • захворювання нервово-м’язового синапса та м’язів;
  • церебральний параліч та інші паралітичні синдроми

Соціально-реабілітаційні послуги в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами надаються за направленнями управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, які можуть отримати в каб. № 6, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, вул. Садова, 9/5, тел.: (04744)34565, 0677608574.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *