Бесіда з елементами тренінгу

04.12.2020 року в Комплексі надання соціальних послуг бездомним, звільненим та особам із залежностями Центру інтегрованих соціальних послуг міста Умані успішно пройшла бесіда з елементами тренінгу для підопічних на тему «Анатомія образи».

Кожній людині знайоме відчуття образи на близьких людей, які зрадили, розчарували або не виправдали сподівань. Бувало таке, що нас образили одні люди, а свою злість ми зганяємо на близьких та ні в чому не винних. Образа – це звичайне явище, яке дуже часто зустрічається в нашому житті і є природним проявом на те, що не відповідає в даний момент нашим очікуванням.  Образи є різні, потрібно пам'ятати, що часті і сильні образи, з якими ми не можемо впоратися, підточують наше здоров'я. Згодом вони нерідко призводять до психічних розладів та психосоматичних станів.

Разом із підопічними центру ми розбиралися у власних образах, шукали причини їх виникнення та шляхи вирішення власних проблеми за допомогою повчальних  вправ та порад фахівців.

Маємо надію, що підопічні центру  дослухаються до наданих порад і будуть задавати собі правильні запитання, перше, ніж розгориться полум’я образи, яке дуже важко загасити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *