Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю

03 грудня 2020 року в актовій залі Уманського медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» з нагоди відзначення Міжнародного дня  людей з інвалідністю.

На засідання клубу завітали міський голова Ірина Плетньова,  начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Уманської міської ради Ольга Ремез, голова міської організації Всеукраїнської громадської організації осіб з інвалідністю «Союз Чорнобиль України» Юрій Березовський, голова Уманської міської ради ветеранів Олександр Безсмертний.

Засідання відкрила  начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер та надала слово міському голові Ірині Плетньовій, яка розповіла  про напрямки роботи міської влади в 2020 році та звернула увагу на пріоритетні завдання у сфері соціального захисту осіб з інвалідністю.

Очільник міста вручила Подяки міського голови та Сертифікати на отримання матеріальної допомоги за активну громадську позицію, участь в спортивних, культурних заходах та з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю члену Уманського добровільного товариства осіб з інвалідністю «Відродження» Наталії Єрошовій та члену громадської організації «Надія на життя» Олегу Степовому.

З нагоди  Міжнародного дня людей з інвалідністю вручено Грамоти: голові Уманської міської громадської організації осіб з інвалідністю «Довіра» Лідії Волошиній; учасниці ансамблю «Катюша» Зої Білецькій; учасницям ансамблю «Біла черешня» Тамарі Терезюк та Галині Олійник.

Спільно з Ольгою Ремез вручено Грамоти з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю переможцям спортивних змагань: Марії Лисиці; Альбіні Доніч; Наталії Єрошовій, Олександру Штурхаль; Олександру Мельниченко; Олегу Зелінському; Дмитру Раку; Олегу Жовтобрюх; Валентині Манжос; Тетяні Шулешко.

З нагоди Дня Збройних сил України міський голова Ірина Плетньова спільно із заступником військового комісара Уманського об’єднаного територіального Центру комплектування та соціальної підтримки  Віктором Болгаровим вручили  Грамоти ветеранам Збройних сил: Олександру Безсмертному; Миколі Бесарабу; Михайлу Кисленку; Наталії Рунчі; Миколі Кизилі; Юрію Березовському; Віктору Казімірчуку; Миколі Поліводі.

Начальник управління Галина Кучер виступила з інформацією про нарахування, виплату субсидій, допомог та інші нагальні питання.

Присутні на засіданні гості надали відповіді на численні запитання, які виникли у мешканців міста.

На завершення відбувся концерт за участі ансамблю «Берегиня».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *