Бесіда з елементами тренінгу «Психологічний портрет жінки»

06.10.2020 року з клієнтами Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами відбулася бесіда з елементами тренінгу «Психологічний портрет жінки». На протязі століть формувався характер українських жінок, саме їм притаманні рішучість, здатність не коритися будь-яким обставинам та брати долю у власні руки, що засвідчено історією, фольклором. Адже чоловіки – козаки часто гинули в боях, помирали на чужині, чи поверталися додому скалічені – і весь тягар домашнього господарства та виховання дітей лягав на жінку. А ще й землю треба було обробляти, врожай збирати, аби прогодувати сім’ю; в разі необхідності – захищати своє до останку. Тому українська жінка і стала такою: «ніжна, як киця, а тверда, як криця».

Під час тренінгу учасники виконували цікаві вправи «Інтерв’ю», «Ми різні, але ми схожі», визначали основні властивості і риси особистості за допомогою тесту. Також з великим задоволенням обговорили повчальну притчу про жінку.

Завдяки тренінгу учасники ще раз отримали підтвердження тому, що українські жінки завжди несли в собі світло ніжності, чистоту, порядність, вірність, вони – справжній скарб своєї держави. Ми бажаємо, щоб кожна жінка, яка проходить оздоровлення в закладі, була саме такою жінкою, такою мамою та подругою. Нехай щастить їм у всьому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *