Бесіда з елементами тренінгу

03.10.2020 року у відділені стаціонарного догляду Центру інтегрованих соціальних послуг міста Умані по вул. Республіканській 1/13 в Будинку Милосердя проведена бесіда з елементами тренінгу для одиноких та малозабезпечених громадян постійного та тимчасового проживання «Здоров’я за гроші не купиш»

Тема бесіди зі старшим поколінням торкалася хвороби, яка на сьогодні є найбільш поширеною патологією центральної нервової системи та психіки – хвороба Альцгеймера. Психолог коротко та зрозуміло пояснила початок когнітивних порушень, які людьми сприймаються за звичайну забудькуватість, та згодом переростають у страшну і невиліковну хворобу, і тягнуть за собою важкі наслідки.

Учасники тренінгу пройшли тестування на виявлення цієї хвороби, отримали поради, як тренувати пам'ять, щоб запобігти цій страшній недузі та зберегти активність у свій літній вік.

Маємо надію, що підопічні Центру будуть відповідально ставитися до власного здоров’я, дотримуватимуться порад психолога та цінуватимуть власне життя як найбільший скарб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *