Бесіда з елементами тренінгу

29.09.2020 року з клієнтами Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами відбулася   бесіда з елементами  тренінгу  «Людина – невід’ємна частина природи».  Озираючись навколо,  ми щодня   бачимо чудову  природу,  де людина займає одне із ключових місць, адже людина і природа  тісно взаємопов’язані і не можуть існувати одне без іншого. Та саме від  людини залежить, чи збереже вона природу, чи зруйнує.  Нам подобається чисте повітря, прозора вода в річках, зелена трава на лугах, могутні дерева в лісах. Це життя. І наш обов’язок — зберегти його. Без природи людина загине. Збереження природи — це збереження людини.

Під час тренінгу учасники пройшли тестування з метою визначення типологічних рис особистості і відкрили для себе потужний вплив природи на характер людини та її внутрішній світ; також було проведено  релаксаційне заняття для зняття втоми та стресу.

Завдяки тренінгу учасники зрозуміли, що коли нам стає погано, потрібно прислухатися до природи,  до її тиші, адже вона  заспокоює краще, ніж мільйони непотрібних слів. Природа є колискою, середовищем життєдіяльності людини, єдиним джерелом, звідки вона черпає усе необхідне для свого існування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *