Акція «Допоможи ветерану»

01.10.2020 року з нагоди відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку колектив управління праці та соціального захисту населення і Центру інтегрованих соціальних послуг традиційно взяв участь в акції «Допоможи ветерану» по збору одягу, взуття, продуктів харчування, сільськогосподарської продукції для одиноких пенсіонерів, людей з особливими потребами, малозабезпечених родин  та інших пільгових категорій населення нашого міста.

Під час акції було зібрано: цибулі 30 кг; картоплі 50 кг; моркви 20 кг; капусти 20 кг; буряка 17 кг; консервованих продуктів 20 банок; крупів різних видів 120 кг.

Благодійна акція в черговий раз довела, що мешканці міста Умань не залишились байдужими до чужих проблем. Адже своїми добрими вчинками, вони передали кожному любов, тепло і радість.

Щиро дякуємо усім тим, хто відкрив свої серця для підтримки нужденних людей.

Просимо небайдужих долучитись до добрих справ міської громади та надати підтримку людям, які знаходяться в складних життєвих обставинах.

Звертатися у відділення благодійної діяльності Центру інтегрованих соціальних послуг м. Умань за адресою м. Умань, вул. Незалежності, 11 або за телефоном 3-16-10.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *