Урочиста зустріч з нагоди Міжнародного дня глухих

24.09.2020 року за дорученням міського голови Олександра Цебрія Галина Кучер взяла участь в урочистому заході з нагоди Міжнародного дня глухих, який відбувся в приміщені ТО УТОГ.

За активну громадську позицію, особистий внесок  у діяльність організації та з нагоди відзначення Міжнародного дня глухих вручено Подяку голові Уманської територіальної організації УТОГ Левченко Вірі Василівні. На зустрічі вересневим ювілярам – членам організації УТОГ вручено продуктові набори та всім присутнім солодкий подарунок .

Галина Кучер проінформувала представників організації УТОГ про порядок отримання субсидій та пільг, види державних соціальних допомог, пенсійне забезпечення, соціально-реабілітаційні послуги та інші соціальні послуги.

До заходу були залучені представники відділів управління праці та соціального захисту населення, які надавали роз’яснення та відповідали на запитання присутніх.

На даній зустрічі обговорено проблемні питання, які турбують осіб з інвалідністю по слуху і знайдені шляхи їх вирішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *