Видача направлень в Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами

11 вересня 2020 року проведено чергову видачу путівок в Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами. Видано  путівки пенсіонерам, ветеранам праці, особам з інвалідністю   терміном на 18 днів для проходження соціально-реабілітаційних послуг, що включає процедури водного відділення: висхідний душ, ванна Джакузі, інфрачервона кабіна, басейн, комп’ютеризована душова кабіна, циркулярний душ, гідролазерний душ, сауна, душ звичайний, а також консультації психіатра, травматолога-ортопеда, фізіотерапевта, стоматолога, невролога.

Крім того, для присутніх проведено інструктаж з техніки безпеки життєдіяльності при проходженні реабілітаційних послуг в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами, проінформовано про зміни в законодавстві, щодо призначення житлових субсидій та надання пільг,  проведено роз’яснення про зміни в призначенні пенсій в 2020 році, про адресну допомогу до пенсій членам сімей загиблих військовослужбовців з 1 серпня 2020 року та про перерахунок пенсій з 01.09.2020 року особам, які досягли 65-річного віку.

Соціально-реабілітаційні послуги в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами надаються за направленнями управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, які громадяни можуть отримати в каб. № 6, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, вул. Садова, 9/5, тел.: (04744)34565, 0677608574.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *