Бесіда з елементами тренінгу «На шляху до незалежності України»

В Комплексі надання соціальних послуг бездомним, звільненим та особам із залежностями Центру інтегрованих соціальних послуг міста Умані успішно пройшла бесіда з елементами тренінгу для підопічних з метою нагадати їм основні події становлення держави України, розвивати почуття відповідальності за її долю, навчатися жити у єдності.

Україна – це наша Батьківщина, а ми  її громадяни, бо живемо на цій землі. Як наша планета є маленькою частиною безмежного Всесвіту, так і кожен із нас є невід’ємною часткою великого народу України.  Перші кроки незалежності стали випробуванням для всіх, тестуванням на зрілість, терпіння, толерантність. Зроблено багато, але належить зробити ще більше, і в цьому велика частка нашої праці, бо чим більша незалежність кожної людини (а значить, і її сила духу, самодостатність, дисциплінованість, віра, реалізованість творчого потенціалу, інтелектуальний і культурний рівень), тим більшою є сила і міць держави.

Під час бесіди учасники проявили зацікавленість до теми тренінгу, активно обговорювали  етапи становлення України як незалежної держави, розгадували  кросворди «Символи України»,  розмірковували над тим,  що саме від нашої діяльності, способу життя, способу мислення залежить якою буде Україна.

Маємо надію, що клієнти Комплексу перейматимуться долею майбутнього своєї країни, будуть  самосвідомі, відповідальні. Адже  незалежність країни – це і наша особиста незалежність, а також можливості для того, щоб самим будувати розвинене забезпечене громадянське суспільство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *