Бесіда з елементами тренінгу «Життя – вибір. Обирай сам!»

В Комплексі надання соціальних послуг бездомним, звільненим та особам із залежностями Центру інтегрованих соціальних послуг міста Умані успішно пройшла бесіда з елементами тренінгу для підопічних з метою формування важливості свідомого життєвого вибору та  відповідальності за власне майбутнє.

Ситуації життєвого вибору дуже різноманітні і, дуже часто, непрості. Тому для кожної людини важливо вміти правильно розставляти пріоритети, правильно робити свій вибір і бути відповідальним за нього. Успіх у житті часто залежить від правильності нашого рішення в тій чи іншій ситуації.

Під час бесіди учасники проявили зацікавленість до теми тренінгу, активно приймали участь у вправі «Аукціон життя», роздумували над власним життям і давали відповіді на запитання: Що я можу змінити у своєму житті? Які цілі здаються мені важливими? Як я зміню свій життєвий план?

Маємо надію, що підопічні Комплексу в подальшому будуть використовувати здобутті під час бесіди знання та навички, що допоможе їм уникати необдуманих вчинків і робити правильні вибори, за які не буде соромно і через багато років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *