Книжкова панорама

З метою виховання  поваги до традицій нашого народу, популяризації та розповсюдження української літератури 6 та 7 серпня 2020 року в Будинку Милосердя   почала діяти книжкова панорама «Читай як я , зі мною, краще мене». Наш народ має багату культуру, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями.

Виставка містить в собі такі  розділи: «Полиця сонячних творів…», «Книги – джерела добра і любові», «Книга! Український дивосвіт…», які надалі  будуть поповнюватись.  З літератури, яка представлена на виставці, користувачі зможуть дізнатись про невичерпне багатство стародавніх звичаїв та традиції, про  вірування та світогляд наших предків,  побут і життя українців.

Всіх бажаючих запрошуємо на виставку книг, яка буде розташована біля приміщення Центру інтегрованих соціальних послуг  міста Умані (вул. Небесної сотні 13) з 11.00 до 15.00 щоденно крім вихідних. Просимо всіх любителів літературних творів перейти на самообслуговування при виборі книг, а також благодійно поповнювати обмінний фонд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *