Забезпечення житлом дітей-сиріт в місті Умані

14 липня  2020 року відбулося засідання комісії з питань формування потреби щодо спрямування субвенції на придбання житла або призначення грошової компенсації на його придбання дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та особам з їх числа.

 На засіданні розглядали питання:

 про зміни, внесені до Порядку та умов надання у 2020 році субвенції.

 про потребу у будівництві малого групового будинку в місті Умані та розроблення проектної документації на будівництво приміщення для розміщення малого групового будинку.

про потребу щодо спрямування субвенції на виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей з метою придбання житла.

Голова комісії заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер поінформувала,що у 2019 році спрямовано бюджету міста Умані цільову субвенцію з державного бюджету для виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення  4 особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 3 особи вже придбали житло. Робота вцьому напрямку триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *