Комітет забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури

 12 червня 2020 року в малій залі адмінбудинку відбулось засідання Комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури по створенню безбар’єрного середовища для маломобільних груп населення.

Заступник міського голови Галина Кучер ознайомила присутніх з проектом «Велика розмова про безбар’єрність»,  який стартував  за ініціативи дружини Президента України  О. Зеленської.

Про послуги,  які надає ЦНАП  з питань реєстрації, видачі, внесення змін, прийняття в експлуатацію або анулювання дозволу на виконання будівельних робіт,  ознайомив членів Комітету Юрій Бондаренко  –  провідний спеціаліст відділу Державного архітектурно-будівельного контролю Уманської міської ради, який  проінформував про обладнання 328  об’єктів в м. Умань для потреб маломобільних груп населення.

Начальник відділу архітектури містобудування та кадастру Уманської міської ради – головний архітектор міста Олег Корніюк проінформував про стан виконання міської Програми «Безбар’єрна Умань» та проведену роботу щодо забезпечення безперешкодного доступу маломобільних груп населення до об’єктів житлового та громадського призначення в місті.

Членами Комітету проаналізовано стан виконання міської Програми «Безбар’єрна Умань», заслухано інформацію членів Комітету про виконану роботу щодо забезпечення  безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення в місті.

На завершення відбулось обговорення актуальних питань та надано ряд конструктивних доручень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *