Інформація щодо реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» в місті Умані

У 2020 році 33 українських громади беруть участь у реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді». У цих громадах проживає понад 9 млн. осіб, що становить 22% населення країни. Місто Умань, на рівні із такими містами, як Кременчук, Вінниця, Одеса, Львів, ще вкінці 2018 року отримало міжнародний статус кандидата престижної світової ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді».

Пріоритетним напрямом роботи місцевої влади обрано втілення Плану дій із впровадження ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді». Ми досягаємо поступового зростання благополуччя найменших мешканців міста, поваги до їх точки зору, захисту їх прав та інтересів, створення безпечного середовища.

Варто зазначити, що наш досвід реалізації ініціативи є позитивним на думку Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ). Наприкінці 2019 року делегація з міста Умані була запрошена в м. Ірпінь Київської області на тренінг для муніципалітетів-ініціаторів приєднання до руху «Громада, дружня до дітей та молоді», де презентувала свій досвід із реалізації ініціативи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *