Шановні ветерани Другої світової війни!

Від щирого серця вітаємо вас із Днем пам’яті та примирення і 75-ою річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Саме з тієї весни 9 травня 1945 року є для нас найсвітлішою і найдорожчою датою, в якій воєдино злилися почуття неймовірної гіркоти і болю, а також безмежної радості і гордості за свій великий народ. Ми низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, хто, нехтуючи смерть, зупинив фашистську навалу ціною власного життя, складаємо глибоку шану всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу.

Ми у вічному боргу перед вами, за обірвану війною юність, за силу духу, самопожертву, які ви виявили в боях за рідну землю. Земний уклін вам, дорогі ветерани, за мужність, стійкість, відвагу!

Напередодні цього світлого дня хочу побажати вам щасливого, мирного, довгого життя. Нехай всі війни на Землі припиняться! Нехай повсюди запанує щастя, а горе обійде всіх стороною. Нехай ласкаве сонце всім нам світить й пройде мирний травневий дощ! Зі святом дорогі ветерани!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *