УМАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ!

Карантин? Як не зупинятися в пошуку нової роботи або підборі працівників? Чим займатися, коли звичний ритм життя поки що недоступний?

У будь-якій незрозумілій ситуації використовуйте онлайн-ресурси з користю для себе!

Команда служби зайнятості радить

Шукайте роботу онлайн на нашому офіційному сайті https://www.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy, де база вакансій оновлюється щодня. У пошуку зазначте регіон та професію. Якщо вас зацікавила пропозиція роботи, зателефонуйте в центр зайнятості та дізнайтесь про неї більше. Для цього потрібно назвати номер вакансії. Окрім того, наші кар’єрні радники порадять, як написати ідеальне резюме, як підготуватися до співбесіди та чи обов’язково писати супровідний лист.

Ви шукаєте персонал? Електронний кабінет роботодавця дозволяє зберегти ваш час та надає можливість переглядати актуальні резюме шукачів роботи, подавати звітність, і головне – бачити результат роботи щодо поданих вами вакансій.

Ще один онлайн-ресурс, який ми рекомендуємо відвідати всім, особливо майбутнім абітурієнтам – платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри: http://profi.dcz.gov.ua/ . Саме тут можна безкоштовно пройти тестування, яке за допомогою 10 тестів покаже рівень розвитку softskills, а також отримати розгорнуту інформацію про власні психологічні особливості. Це вміння, без яких неможливо уявити успішну кар’єру – комунікабельність, лідерські навички, уміння працювати в команді, критичне мислення, стресостійкість.

На онлайн-ресурсі «Освітній портал Державної служби зайнятості» http://skills.dcz.gov.ua до ваших послуг курси, вебінари, дистанційні програми від Центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та безліч іншої цікавої інформації, яка, в основному, подається у відеоформаті.

Зручний інтерфейс забезпечує швидкий пошук інформації в розділах: «Для роботодавців», «Для шукачів», «Для працівників ДСЗ».

Інформаційні технології дозволяють нам розвиватися щодня.

Докладнішу інформацію і конкретні пропозиції щодо  працевлаштування та послуг служби зайнятості  можна отримати за адресою: м.Умань, вул. Горького, 35 Уманський міський центр зайнятості, контактні телефони: +38(04744)34123, +38(04744)34998.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *