До уваги організацій, установ, приватних підприємців!

В місті діє 40 громадських організацій соціального спрямування, в тому числі 11 організацій осіб з інвалідністю, серед них товариство УТОС, яке має виробничу сферу та є дільницею ПОГ «Білоцерківське учбово-виробниче підприємство УТОС».

Підприємство стабільно діє, випускаючи 4 найменування продукції (три вида прищепок: М1, 1С005, 1С006, патрон Є 27 гладкий, декоративний цвях, розетки двох видів: РА 001, РА 304).

В даний час багато виготовленої продукції зберігається на складі, тому керівник ПОГ «Білоцерківське учбово-виробниче підприємство УТОС» звернувся з проханням посприяти у реалізації товару.

Шановні підприємці, громадяни! Просимо звернути увагу на продукцію, яка розміщена нижче. Підтримайте соціальне підприємство! Купуючи якісну вітчизняну продукцію ви забезпечите свою оселю якісним товаром та одночасно підтримаєте родини незрячих людей, які не дивлячись на фізичні вади, працюють та матеріально забезпечують свою сім’ю.

Перелік продукції ПОГ «Білоцерківське учбово-виробниче підприємство УТОС» дивіться за посиланням  (http://www.utos.com.ua/prajs-list.html).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *