До уваги учасників бойових дій АТО та учасників Революції Гідності!

Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради  здійснює заходи щодо направлення на психологічну реабілітацію учасників бойових дій (АТО) та учасників Революції Гідності за рахунок коштів державного бюджету.

Порядок проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції затверджений постановою Кабінету Міністрів України № 1057 від 27 грудня 2017 року.

Згідно з вимогами до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації, які затверджені наказом Міністерства соціальної політики України від 27.04.2018 № 458 послуги із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та учасникам Революції Гідності надає установа, організація, заклад незалежно від форми власності, фізична особа – підприємець, одним з основних видів економічної діяльності яких є діяльність психоаналітиків, психологів і психотерапевтів.  

Послуги із психологічної реабілітації передбачають: психологічну просвіту; індивідуальне консультування; психологічну діагностику; підбор методик психологічної реабілітації; психологічну допомогу (терапія); групову терапію; психологічну та проектування майбутнього та запобігання кризовим явищам психологічного стану людини. Форму, вид та обсяг психологічної реабілітації обирає отримувач послуг.

На сьогоднішній день управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради прийнято рішення про включення до переліку суб’єктів для надання послуг із психологічної реабілітації три оздоровчих заклади, які будуть надавати такі послуги для учасників антитерористичної операції.

Перелік суб’єктів, для надання послуг із психологічної реабілітації  учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності у 2020 році

№ з/п

Назва суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації

Місце розташування

Код виду економічної діяльності

Підстава включення до переліку

1

ДП «Південь-Курорт-Сервіс» санаторій «Орізонт»

вул. Гагаріна, 1-А,

смт. Сергіївка,  

м. Білгород-Дністровський,

Одеська обл., 67780

86.90

Наказ начальника управління від 10.02.2020 № 39

2

ТОВ «Комплекс оздоровлення та відпочинку «Ірбіс»

вул. Поповича, 1,

м. Скадовськ,

Херсонська обл.

86.90

Наказ начальника управління від 10.02.2020 № 39

3

ДП «Клінічний санаторій «Карпати»

с. Карпати, Мукачівський р-н, Закарпатська обл., 89641

86.90

Наказ начальника управління від 10.02.2020 № 39

Для отримання послуг з психологічної реабілітації учасник антитерористичної операції звертається до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації  із заявою,  до якої додаються копія посвідчення учасника бойових дій, або особи з інвалідністю внаслідок війни, або учасника війни, або постраждалого учасника Революції Гідності  та копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції  у період її проведення.

За більш детальною інформацією звертайтеся в управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради за адресою: вул. Садова, 9/5, каб. № 5,6, тел. 3 45 65, моб.тел. 0677608574

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *