Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

28 січня 2020 року в актовій залі медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я».

На засідання клубу завітав міський голова Цебрій Олександр Володимирович, який прозвітував про проведену роботу міської влади за 2019 рік та про пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік.

Очільник міста разом з начальником управління праці та соціального захисту населення Кучер Галиною Михайлівною вручили Грамоти та подарунок членам ансамблю «Калинонька» за плідну творчу працю, ініціативність, вагомий внесок у розвиток та збереження національної культури, традицій і надбань українського народу, активну участь у культурно-масових заходах, пропаганду української народної пісні та з нагоди 10-ої річниці створення.

Керівнику ансамблю «Надвечір`я» Арсенюк Галині Федорівні було вручено вітальну Грамоту та подарунок з нагоди ювілею.

Серед запрошених гостей на засіданні був присутній керівник УКП «Уманьтеплокомуненерго» Христинець Володимир Григорович, який розповів присутнім про надання послуг з постачання теплової енергії.

Головний інженер ПрАТ «Уманьгаз» Мельник Михайло Дмитрович та замісник начальника абонентського відділу ТОВ «Уманьгаззбут» Чміль Наталія Дмитрівна розповіли про зміни, що стосуються споживачів газу, а саме про оплату за доставку газу з 1 січня 2020 року. Начальник КП «Уманське РЕУ №3» Ковалюк Оксана Іванівна повідомила присутніх про послуги, які надаються підприємством.

Керівник відділу охорони здоров`я Уманської міської ради Семенець Артур Сергійович ознайомив з реформами в медичній сфері, про види медичних послуг, які будуть надаватись за направленнями лікарів, а також про реалізацію в місті Урядової програми «Доступні ліки». Присутні на засіданні гості надали відповіді на численні запитання, які виникли у мешканців міста.

В кінці свята своїм співом радували присутніх учасники ансамблів «Калинонька», «Катюша», «Надвечір`я», «Берегиня».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *