Участь гурту «Співаниця» у Всеукраїнському фестивалі–конкурсі «Бугогардова січ – 2019»

12 жовтня 2019 року напередодні великого свята козацтва – Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці гурт «Співаниця» та гармоніст Калінчук Олександр Олексійович – відвідувачі відділення денного перебування Центру інтегрованих соціальних послуг міста Умані прийняли участь у Всеукраїнському фестивалі–конкурсі «Бугогардова січ – 2019», який відбувся в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області.

У фестивалі прийняли участь більше 20 колективів з багатьох областей України. Звучали пісні про козацтво, про Україну та рідний край. Серед усіх учасників колектив гурту «Співаниця» зайняв призове І-е місце в номінації «Хорові виконавці», а Калінчук Олександр Олексійович зайняв І-е місце в номінації «Інструментальна музика».

Учасники фестивалю та всі присутні отримали букет позитивних емоцій, гарного настрою та теплих посмішок. Особливу подяку висловлювали пенсіонерам за їх жагу до пісні. Керівник фестивалю, отаман «Бугогардової січі» Українського козацтва, полковник М.М. Попенко дуже дякував всім учасникам та запрошував до подальших зустрічей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *