Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

7 травня 2019 року з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулось урочисте засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я».

На засідання завітали: Олександр Цебрій – міський голова, Анатолій Кузнець – заступник начальника управління – начальник відділу з питань призначення та перерахунку пенсій №17 Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області, Олександр Безсмертний – голова Уманської міської ради ветеранів, Жанна Яцишина заступник директора по збуту КП "Уманьводоканал", представники громадських організацій соціального спрямування.

Очільник міста привітав ветеранів з наступаючим святом та прозвітував за пророблену роботу міської влади.

Олександр Володимирович вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради ветеранам війни, які брали участь у бойових діях 1941- 1945 років: Анісімову Єгору Нефьодовичу, Артемову Василю Антоновичу, Вифатнюку Григорію Трохимовичу, Поліщуку Андрію Петровичу, Случу Василю Порфировичу.

Серед ветеранів Центру інтегрованих соціальних послуг було проведено шахово – шашковий турнір з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Переможці шашкового турніру: Шабанов Євгеній Гаврилович – 1 місце; Олійник Микола Петрович – 2 місце; Яковлєв Микола Миколайович- 3 місце; Шахматний турнір: Долгополов Олександр Вікторович -1 місце; Гордєєв Олександр Борисович-2 місце.

Міський голова нагородив переможців та вручив продуктові набори.

Ще одним приємним моментом засідання стало привітання золотої шлюбної пари Гордєєвих Веніаміна Васильовича та Валентини Андріївни. Керівництво міста привітали подружжя, вручили коровай та подарунки з побажанням міцного здоров’я, добра та миру.

Галина Михайлівна проінформувала пенсіонерів про зміни в законодавстві щодо призначення житлових субсидій та надання пільг.

Голова ветеранської організації міста Олександр Безсмертний привітав ветеранів з Днем пам’яті та примирення, Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та побажав ветеранам міцного здоров’я та наснаги.

Відповіді на запитання надали представники Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області та КП "Уманьводоканал" , які проінформували пенсіонерів та ветеранів міста про зміни в законодавстві відповідно по кожній службі.

На завершення відбувся святковий концерт за участі вихованців дитячої юнацької школи мистецтв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *