Дотримання вимог безпеки при експлуатації зернозберігального обладнання. Практична екскурсія для студентів.

Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. Вперше він відзначався у 2003 році.

Ідея проведення Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного американськими та канадськими трудящими в 1989 році в пам’ять про працівників, які загинули та отримали травму на виробництві. У цей день більш ніж в ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці.

У Всесвітній день охорони праці, 28 квітня, в Україні відзначають День охорони праці. Цього року Міжнародною організацією праці визначено девіз Дня охорони праці «Безпечне та здорове майбутнє праці».

У рамках заходів, присвячених відзначенню Дня охорони праці, в місті Умань 18 квітня 2019 року для студентів Уманського національного університету садівництва організовано на ТОВ «Дистрибуційна компанія Агротех» група компаній Укрлендфармінг навчально-практичну екскурсію на тему «Дотримання вимог безпеки при експлуатації зернозберігального обладнання».

Директор Валерій Захарчук та працівники підприємства розповіли студентам про роботу підприємства, експлуатацію зерносушильного, зернозберігального обладнання, лабораторного обладнання. Особлива увага приділена засобам безпеки, якими обладнано устаткування підприємства, а також заходам, що проводяться для забезпечення безпеки при виконанні робіт на підприємстві.

Студенти Уманського національного університету садівництва, які в майбутньому можливо будуть працювати на цьому або аналогічному підприємстві не тільки теоретично, а й практично побачили умови праці на сучасному зернозберігальному підприємстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *