УМАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ!

З початку року база даних Уманського міського центру зайнятості налічувала 869 вакансій від 202  роботодавців. Аналіз структури вакансій за рівнем оплати свідчить, що у 46% (400) вакансій запропоновано мінімальний розмір заробітної плати, від мінімальної до середньо-обласної заробітної плати – у 50% (432), від середньої заробітної плати регіону  – у 4% (37) вакансій, 12 вакансій з числа зареєстрованих,- із скороченим робочим режимом. Середній розмір оплати праці у розрахунку на вакансію становив 4876,30 грн., середня тривалість укомплектування вакансій – 4 дні. Рівень задоволення потреб роботодавців становить 91%, рівень укомплектування вакансій становить 82%.

Станом на 01.04.2019 р. в Уманському міському центрі зайнятості зареєстровано 123 актуальних вакансій, з них: з пропозицією мінімальної заробітної плати – 64, із заробітною платою на рівні від мінімальної до середньо-обласної – 50, від середньо-обласної заробітної плати – 9, в тому числі 0 – із скороченим робочим режимом.

За сприянням Уманського міського центру зайнятості з початку року укомплектовано 716 вакансій, з них: працевлаштовані 322 особи, що мали статус безробітного, 16 осіб працевлаштовані самостійно.  Рівень працевлаштування становить 20% від чисельності осіб, які мали статус безробітного протягом звітного періоду.

СТРУКТУРА ВАКАНСІЙ ЗА ВИДАМИ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Переглянути актуальні вакансії по всій країні можна за допомогою сервісу «Шукаю роботу» на веб-порталі Державної служби зайнятості України за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy . Кожен третій шукач роботи знаходить для себе підходящі вакансії, адже загальнодержавна база даних налічує, станом на 10.04.2019, понад
78 тис. пропозицій роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *