В Умані стартує благодійна акція «Серце до серця»

У рамках реалізації ініціативи "Громада, дружня до дітей та молоді" волонтерські загони закладів загальної середньої освіти та студентських волонтерських служб беруть активну участь у громадському житті міста.

27 березня 2019 року в управлінні праці та соціального захисту населення відбулася зустріч з відділами міської ради, головами студентських волонтерських загонів, представниками навчальних закладів міста які беруть участь у підготовці та проведенні міської благодійної акції « Серце до серця».

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер зазначила, що міська благодійна акція «Серце до серця» проводиться в рамках 14 – ої Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» з 1 по 30 квітня 2019 року під гаслом «Дитяче серденько, живи», для дітей з вадами серця.

Заступник начальника управління Світлана Мельник, розповіла студентству всю важливість цієї акції та наголосила, що на зібрані кошти відповідно договору Фонд придбає медичне обладнання та безкоштовно передасть його у користування в дитячу лікарню м. Умань для діагностики і лікування хворих дітей.

Разом з волонтерами обговорили план проведення акції та видали скриньки та плакати для збору коштів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *