Подорожуємо Черкащиною

День 22 березня 2019 року для відвідувачів Реабілітаційного комплексу з особливими потребами та активних уманчан запам’ятається надовго, адже вони вперше побували в унікальному місці – Державному історико-культурному заповіднику «Трипільська культура», що в селі Легедзено, Тальнівського району.

Тільки тут стає зрозумілим твердження, що ми, уманчани, живемо в центрі цивілізації, яка зароджувалася 4-5 тисячоліть назад!

Цікавою і захоплюючою була розповідь Владислава Чабанюка, – директора Заповідника і креативного мистецького діяча. Незабутньою для учасників стала й експозиція музейної старовини.

Можливість подивитися уривки із славнозвісного кінофільму «Чорний козак», який тільки-но вийшов на екрани кінотеатрів України, – викликала безліч позитивних емоцій і вражень.

Повертаючись додому, всі екскурсанти дякували фахівцям відділення інклюзивного туризму і працівникам музею, які зробили цю подорож незабутньою, та висловили бажання зустрічатися знову на туристичних маршрутах Черкащини і України.

1
Orientation: 1
« of 5 »

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *