УМАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ!

Протягом січня-лютого 2019 року на обліку як безробітні в Уманському міському центрі зайнятості перебували 9 внутрішньо переміщених осіб, які отримали довідку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 509 «Про облік внутрішньо переміщених осіб».

За сприянням Уманського міського центру зайнятості працевлаштуванні з початку року  2 особи з числа внутрішньо переміщених (ВПО).

За направленням центру зайнятості брали участь в громадських роботах 2 безробітні особи  з числа ВПО.

Станом на 1 березня 2019 року статус безробітного мали 7 вимушено-переміщених осіб, з них 5 осіб отримували допомогу по безробіттю (середній розмір якої становив  1612 грн).

Безробітними з числа переселенців є, у переважній більшості, представники жіночої статі (71%).

Вікова структура безробітних з числа ВПО є наступною: частка молоді у віці до 35 років серед переселенців становить 14%, питома вага осіб віком до 45 років  – 72%,  старше 45 років – 14%.

РОЗПОДІЛ ВПО ЗА ВІКОМ:

Розподіл ВПО за освітою є наступним: особи з вищою освітою становлять 72%, з професійно-технічною – 14%, з початковою та середньою – 14%. 

РОЗПОДІЛ ВПО ЗА ОСВІТОЮ:

Професійна структура безробітних з числа ВПО: 86% становлять законодавці, фахівці, професіонали, службовці, 14% – особи без професійної підготовки.

РОЗПОДІЛ ВПО ЗА ПРОФЕСІЙНИМИ ГРУПАМИ:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *