Реалізація продукції підприємства УТОС!

Уманська виробничо-територіальна первинна організація УТОС Українського товариства сліпих – єдина в місті громадська організація осіб з інвалідністю, яка має виробничу сферу. Сьогодні на виробництві працює 66 осіб, з них 61 особа з інвалідністю.

Не дивлячись на роботу, яка проводиться громадою міста для вирішення проблем осіб з інвалідністю, є чимало проблем. В даний час багато виготовленої продукції зберігається на складі, тому керівник ПОГ «Білоцерківське учбово-виробниче підприємство УТОС» звернувся з проханням посприяти у реалізації товару.

Шановні громадяни,  повідомляємо Вам, що при відділенні благодійної діяльності Центру інтегрованих соціальних послуг міста Умані(адреса: вулиця Незалежності, 11) облаштовано відділ по обслуговуванню громадян за соціально доступними цінами, де реалізується продукція Уманської ВТПО УТОС, а саме прищіпки різних розмірів та кольорів високої якості. Контактний телефон (04744)31610.

Шановні підприємці! Пропонуємо вам замовити для членів вашого трудового колективу  продукцію Уманської ВТПО УТОС.  Придбавши продукцію, яку виробляють незрячі люди, ви отримаєте якість і практичність у використанні виробів підприємства та забезпечите не тільки  соціальну підтримку незрячих сімей, а й продовжите діяльність підприємства УТОС.  

Перелік продукції ПОГ «Білоцерківське учбово-виробниче підприємство УТОС» дивіться за посиланням.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *