Співпраця з БО «Фонд родини Нечитайло» продовжується

5 березня 2019 року БО «Фонд родини Нечитайло» офіційно передала новий автомобіль Ford Connect Tourneo для служби соціальних перевезень міста Умані в Черкаській області в рамках партнерського проекту «Соціальні перевезення Черкащини».

Проект ініційовано Департаментом соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації та Благодійною організацією «Фонд родини Нечитайло» для розвитку послуг із соціального перевезення людей з інвалідністю та маломобільних груп населення, створення для них додаткових можливостей щодо доступу до закладів соціальної сфери, переміщенню містом, районом, тобто їхню адаптацію в суспільстві.

Закупівля автомобіля відбувалася на умовах співфінансування: 50% від Фонду, 50% від Уманської громади.

Це вже п’ятий автомобіль, який придбали в рамках проекту.

Міський голова Олександр Цебрій подякував директору Департаменту соціального захисту Черкаської обласної державної адміністрації Руслану Чикалу та Директору БО «Фонд Родини Нечитайло» Вікторії Миколаюк за співпрацю та вручив Подяки за вагомий внесок в реалізацію державних програм осіб з інвалідністю та співпрацю важливого для уманської територіальної громади проекту «Соціальні перевезення Черкащини» щодо надання транспортних соціальних послуг особам з інвалідністю та маломобільних груп населення.

Вікторія Миколаюк наголосила,  що соціальні перевезення Черкащини – це вдалий приклад державно-приватного партнерства, коли кожна із сторін готова вкладати в нього свої ресурси (фінансові, людські тощо), брати на себе відповідальність та досягати результатів у взаємовигідному партнерстві.

Посилення служби соціальних перевезень Умані додатковим автомобілем дасть змогу охопити послугою прилеглі сільські громади, розширити вільний доступ до закладів медицини, освіти, культури для більшої кількості осіб
з інвалідністю та маломобільних груп населення Уманського району, полегшити їх пересування містом, районом та залучити їх до активного життя.

На завершення керівництво Департаменту соціального захисту та БО «Фонд Родини Нечитайло» передали автомобіль територіальній громаді міста Умань для перевезення маломобільних груп населення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *