Видача путівок в Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами

Сьогодні 1 березня 2019 року начальником управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Кучер Г.М. проведена чергова видача путівок в Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами. Путівки отримали пенсіонери, ветерани праці, особи з інвалідністю та учасник антитерористичної операції терміном на 18 днів для проходження соціально-реабілітаційних послуг, що включає процедури водного відділення: висхідний душ, ванна Джакузі, інфрачервона кабіна, басейн, комп’ютеризована душова кабіна, циркулярний душ, гідролазерний душ, сауна, душ звичайний, а також консультації психіатра, травматолога-ортопеда, фізіотерапевта, стоматолога, невролога.

Також для відпочиваючих проведено інструктаж з техніки безпеки життєдіяльності при проходженні реабілітаційних послуг в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами начальником охорони та умов праці Пустовим О. М.

Крім того, Кучер Г.М. проінформувала присутніх та надала роз’яснення про зміну механізму виплати з березня 2019 року житлових субсидій для домогосподарств, яким субсидія призначена до 31 грудня 2018 року.

Начальник відділу пенсійного реформування, пенсійного забезпечення Ніколаєнко М.Г. розповіла про основні зміни в пенсійному забезпеченні, які відбулися з 1 січня 2019 року та про перерахунок пенсій з 1 березня 2019 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Питання проведення індексації пенсій у 2019 році».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *