Інформація про підприємства, які здійснюють забезпечення технічними та протезно-ортопедичними виробами в 2019 році

Відповідно до Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні засоби реабілітації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 року № 321 (зі змінами), особи з інвалідністю мають право отримувати технічні та протезно-ортопедичні вироби за рахунок коштів державного бюджету від підприємств виробників, визначених Експертною комісією Міністерства соціальної політики України.

Направлення на забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації видає управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

За додатковою інформацією необхідно звертатися в кабінет № 6 в понеділок – четвер з 8 по 1715 годину, в п’ятницю з 8 по 16 годину.

Телефони для довідок 3-45-65 та 067-760-85-74.

Згідно з рішеннями Експертної комісії в 2019 році будуть надавати послуги особам з інвалідністю щодо забезпечення їх технічними та іншими засобами реабілітації наступні підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *