Тренінг «Як розпізнати в собі таланти»

07.02.2019 з метою підвищення самооцінки, активізації творчого мислення, прийняття себе, як неповторної особистості та розвитку вмінь долати життєві труднощі відбулося перше заняття тренінгу «Розвиток самооцінки та успіху у житті» з членами Уманської ТО УТОГ.

Самопізнання — початковий етап самовиховання особистості, вивчення нею своїх властивостей, життєвих намірів, провідних мотивів і мотивацій, характеру, темпераменту, що дає можливість самостійно визначити шляхи успіху в певній сфері діяльності, проаналізувати та удосконалити свою повсякденну діяльність. Процес самопізнання вимагає від людини значних зусиль, невпинної праці над собою, дозволяє відкрити себе, виявити свої позитивні якості, можливості та задатки, які потім шляхом самовиховання людина зможе перетворити в здібності, а талант — у стійку рису характеру.

Члени організації проявили відповідальність, згуртованість та толерантність під час виконання завдань, а саме: виробляли вміння аналізувати та виділяти негативні сторони своєї особистості та обирати шляхи боротьби з ними, навчалися формувати відчуття внутрішньої стійкості, довіри до самого себе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *