Працівники управління праці взяли участь у тренінгу «Організація соціального замовлення за участі недержавних суб’єктів»

20 листопада 2018 року в місті Черкаси спільно з Координатором ОБСЄ в Україні відбувся тренінг «Організація соціального замовлення за участі недержавних суб’єктів» для представників управлінь соціального захисту населення.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія від міста Умань взяла участь в тренінгу завідувач відділення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг Світлана Сікорська.

Мета тренінгу: надання методологічної підтримки та належних навичок щодо організації та проведення процедури соціального замовлення згідно з існуючими стандартами.

Учасники тренінгу обговорили організацію, етапи та формування соціального замовлення за участі недержавних суб’єктів, провели практичні вправи на розробку алгоритмів оцінки потреб у соціальних послугах та розробку вартості соціальної послуги.

На завершення учасники отримали роз’яснення на актуальні питання щодо удосконалення подальшої роботи з організації вказаного замовлення та надання населенню соціальних послуг.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *