Спільне засідання ради у справах осіб з інвалідністю та координаційної ради з питань соціального захисту населення з питання підготовки та проведення Міжнародного дня людей з інвалідністю.

16 листопада 2018 року в управлінні праці та соціального захисту населення відбулось спільне засідання ради у справах осіб з інвалідністю та координаційної ради з питань соціального захисту населення з питання підготовки та проведення Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер ознайомила присутніх з інформацію про соціальних захист осіб з інвалідністю, який проводиться в місті, та з планом заходів по підготовці та відзначенню Міжнародного дня людей з інвалідністю. З доповненням до міського плану заходів виступили представники відділу культури, освіти, Центру зайнятості та громадських організацій.

На завершення відбулось обговорення актуальних питань та ознайомлено з планом заходів з виконання рекомендацій, викладених у заключних зауваженнях, наданих Комітетом ООН з прав осіб з інвалідністю, до першої доповіді України про виконання Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю на період до 2020 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *