Презентація комплексних рішень з Універсального дизайну

8 листопада 2018 року вперше в Україні у м. Києві пройшла презентація комплексних рішень з Універсального дизайну. З м. Умань  мав честь відвідати  її начальник з охорони та умов праці  управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Пустовий Олександр Миколайович.

Олександр Миколайович мав змогу дізнатись  як надавати послуги та створювати  приміщення, предмети, середовища комфортними для всіх, в тому числі маломобільних людей.  Знайти відповіді про Універсальний дизайн і доступність та познайомитись з експертами та фахівцями Універсального дизайну.

Школу Універсального Дизайну було започатковано в рамках Спільної Програми ПРООН, ВООЗ та МОП «Сприяння інтеграційній політиці та послугам людей з інвалідністю в Україні» за підтримки Партнерства ООН з питань реалізації прав людей з інвалідністю в серпні 2018 р. та з того часу вже проведено Школу для викладачів та Школу для молодих фахівців.

Після презентації відбулося обговорення дизайну та доступності представлених комплексних рішень, знайомство з авторами найкращих навчальних програм з Універсального дизайну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *