День іменинника

Осінь – це пора роздумів, зрілості, підведення якихось підсумків; в ній немає суворості зими, романтичності і емоційності весни, відчайдушності і видали літа. Люди, що народилися в жовтні, схожі характером на свою матір-осінь.

Це володарі спокійного, ясного розуму, їх поведінка відрізняється ощадливістю, неквапливістю і обдуманістю, наявністю чіткої стратегічної лінії, детально продуманих планів. Все, що вони роблять, вони роблять відповідально і ретельно, часто це справжні педанти.

31 жовтня 2018 року традиційно начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер привітала працівників управління, які народились в жовтні, з днем народження та вручила символічні подарунки.

Головною інтригою для іменинників було печиво побажань, що підготували для них вихованці Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок».

Всі іменинники з задоволенням слухали слова привітання, побажання добра, щастя, здоров’я та сімейного затишку від керівництва управління та смакували запашним чаєм з солодощами від профспілкового комітету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *