Відбулося спільне засідання комісій

25 жовтня під головуванням заступника міського голови Юлії Малішевської відбулося чергове спільне засідання міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення і тимчасової комісії виконкому міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

В роботі взяли участь представники управління Пенсійного фонду України в Черкаській області, Уманської ОДПІ ГУ ДФС в Черкаській області, міського центру зайнятості, управління статистики в Уманському районі, керівники відділів та управлінь міської ради.

Одним з нагальних питань, які розглядалися на засіданні, були питання погашення заборгованості із сплати єдиного соціального внеску та причин низької заробітної плати на підприємствах міста. 

Представники підприємств надали пояснення щодо виявлених порушень та взяли зобов’язання у подальшому дотримуватись вимог законодавства.

Заступник міського голови Юлія Малішевська підвела підсумки обговорених питань і надала відповідні доручення в тому числі інспекторам праці про проведення інспекційних відвідувань на підприємствах, керівники яких не з’явились на засідання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *