Вечір дружби з делегаціями поріднених міст

5 жовтня 2018 року в Уманському обласному музичному училищі ім. П.Д. Демуцького відбувся традиційний вечір дружби з делегаціями поріднених міст.

Лідери делегацій виступили зі словами привітань та привітали Уманську громаду з днем народженням рідного міста.

За значний особистий внесок у справу розширення та зміцнення зв’язків з порідненими містами, спільні програми обміну досвідом в різних галузях місцевого самоврядування, соціальні і культурно-мистецькі проекти та з нагоди Дня міста Умань товариства дружби з зарубіжними країнами Галина Кучер вручила подяку міського голови голові Комітету поріднення міста-побратима Мілфорд Хейвон (Великобританія) Дороті Уолтер.

Подяку товариства дружби з зарубіжними країнами Галина Михайлівна вручила постійному активному члену товариства Гейко Мирославі Олегівні.

За  багаторічну плідну  співпрацю  в напрямку народної дипломатії  та з нагоди 55-річчя з дня заснування Уманського обласного музичного училища ім. П. Демуцького директор училища Інна Ряба отримала вітальну адресу та памятний подарунок .

За давньою традицією Товариства дружби з зарубіжними країнами члени товариства вручили символічні національні подарунки всім гостям з міст-побратимів.

Студенти Уманського обласного музичного училища порадували наших гостей чудовою концертною програмою, в якій висвітлили весь колорит української культури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *