Міжнародний день глухих

В 2018 році Міжнародний день глухих припадає на 30 вересня. День глухих заснований в 1951 році на честь створення Міжнародної федерації глухих. За статистикою, порушеннями слуху страждає кожна дев’ята людина. Його втрачають в результаті травми, хвороби чи вроджених пороків.

27 вересня 2018 року начальник управління праці та соціального захисту населення привітала товариство УТОГ, побажала всім міцного здоров'я, щастя, добробуту, витримки та розуміння, щоб кожен день їх життя був світлим і сонячним та вручила солодкий подарунок. Відповіла на всі нагальні питання, які турбували нечуючих.

Начальник Уманського відділу обслуговування громадян №2 управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Вікторія Карпенко ознайомила пенсіонерів зі змінами в пенсійному законодавстві відповідно до пенсійної реформи.

Працівники управління праці та соціального захисту населення провели роз’яснюючу роботу по змінах в законодавстві з призначення субсидій та дали пояснення, хто має право на отримання субсидії в опалювальний період.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *