Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

Напередодні Дня ветерана 26 вересня 2018 року в актовій залі медичного коледжу відбулось традиційне засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір'я».

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер привітала ветеранів з наступаючим святом та ознайомила присутніх зі змінами в законодавстві в сфері соціального захисту населення.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія Галина Михайлівна вручила Почесну грамоту виконавчого комітету Уманської міської ради з нагоди ювілейної дати від дня народження Журавльовій Любов Леонідівні – медичній сестрі Центу реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок».

З нагоди відзначення Дня ветерана та 70-ої річниці від дня народження вітальні грамоти отримали Мазур Тетяна Семенівна- ансамбль «Катюша» та Степанюк Сергій Мартинович -«Біла Черешня».

Ще одним приємним моментом засідання стало привітання золотої шлюбної пари Казарінових Олександра Олександровича та Людмилу Миколаївну. Галина Михайлівна привітали подружжя, вручили коровай та подарунки з побажанням міцного здоров’я, добра та миру.

За дорученням міського голови за кошти міського бюджету з нагоди Дня ветерана було вручено матеріальну допомогу активістам з числа ветеранів та осіб інвалідністю, членам ансамблів «Надвечір’я», «Берегиня», «Калинонька», «Біла Черешня» Центру соціальних послуг.

Начальник Уманського відділу обслуговування громадян №1 управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Оксана Лук’янова ознайомила пенсіонерів зі змінами в пенсійному законодавстві.

Заступник голови міської ради ветеранів Марія Вальдман привітала всіх зі святом і побажала оптимізму та натхнення.

Голова Вінницької обласної профспілки соціальної сфери Галина Собко привітала ветеранів зі святом, побажала здоров’я, активного довголіття та миру для нашої країни.

По закінченню відбулась концертна програма за участю ансамблю «Калинонька».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *