День партизанської слави

День партизанської слави  відзначається щорічно 22 вересня. Саме цей день 1941 року вважається днем початку підпільно – партизанського руху в Україні.

 21 вересня 2018 року з нагоди Дня партизанської слави України ветерани,  представники громадських організацій, працівники управління праці та соціального захисту населення,  студентство міста  вшанували пам'ять загиблих учасників підпільно-партизанського руху покладанням квітів  до меморіальної дошки  підпільним організаціям, які діяли на території м. Умань в роки Другої світової війни.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер привітала учасників підпільно-партизанського руху, які брали участь у покладанні квітів:  Шекстело Катерину Харитонівну та Артеменюка  Віталія Івановича, яким вручила листівку, квіти та матеріальну допомогу за кошти міського бюджету, подарунок. Ветеранів-підпільників, які за станом здоров’я не мали змоги взяти участь у заходах, відвідано вдома. 

Низький уклін вам, дорогі ветерани, за вашу бойову звитягу й важку працю у повоєнні роки, ви ті, хто захищав Батьківщину, людей, домівки та родини співвітчизників від великого лиха.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *