ДО УВАГИ БЕЗРОБІТНИХ ГРОМАДЯН! УМАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ПОВІДОМЛЯЄ!

Якщо Ви хочете отримати гідну роботу, знайти стабільність у своєму житті, відчути себе успішним – скористайтеся можливістю отримати це через якісне професійне навчання.

Підготовка фахівців за направленням Уманського міського центру зайнятості здійснюється на базі навчальних закладів Умані та в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття на конкретне замовлення роботодавця. Здобуття професійно-технічної освіти здійснюється за денною формою навчання та, при необхідності, за індивідуальною формою. Навчальні плани та програми розробляються за участю роботодавців. Після закінчення професійно-технічного навчання та підвищення кваліфікації за напрямами підготовки слухачам присвоюється відповідна кваліфікація, розряд (категорія, клас) і видається свідоцтво про освіту державного зразка.

Уманський міський центр зайнятості проводить набір на навчання за наступними професіями:

  • ЕЛЕКТРОГАЗОЗВАРНИК, – тривалість – 6 місяців;
  • ШВАЧКА, – тривалість – 5 місяців;
  • ПРОДАВЕЦЬ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ, – тривалість – 4,5 місяці;
  • КУХАР, – тривалість – 6 місяців;
  • ПРОДАВЕЦЬ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ, – тривалість – 4,5 місяці;
  • ЕЛЕКТРОМОНТЕР З РЕМОНТУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ЕЛЕКТРОУСТАТКУВАННЯ, – тривалість – 5,5 місяці.

Орієнтовний початок навчання – жовтень-грудень 2018 року, по мірі комплектації груп.

З пропозиціями центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості можна ознайомитись на сайті Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua

За детальною інформацією звертайтесь за адресою: м. Умань, вул. Горького, 35, Уманський міський центр зайнятості, каб. 104, тел. (04744)3-42-68.

Зробіть правильний вибір та станьте успішними в цьому житті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *