Про проведення аудиту доступності до об’єктів соціальної інфраструктури міста

12 вересня 2018 року відбувся комітет забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури з питань формування реєстру оцінювання доступності об’єктів фізичного оточення.

Члени комітету розглянули протокольне доручення за результатами засідання Комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури за участю голів ОДА, голів обласних Комітетів доступності та представників громадськості від 31 травня 2018 р. під головуванням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, голови Комітету Пархаладзе Л.Р.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер ознайомила присутніх з листом Черкаської обласної державної адміністрації від 4 вересня 2018 р. першого заступника голови В. Коваля про формування реєстрів оцінювання доступності об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури відповідно до заданих форм анкетування.

Начальник відділу архітектури містобудування та кадастру Уманської міської ради – головний архітектор міста, заступник голови комітету Олег Корніюк прозвітував про стан виконання міської Програми «Безбар’єрна Умань» та проведену роботу щодо забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення в місті.

За результатами засідання було складено протокольне доручення щодо складання переліку об’єктів житлового, громадського призначення та транспортної інфраструктури для проведення аудиту доступності маломобільних груп населення.

На завершення відбулось обговорення актуальних питань.

Анкета визначення доступності будівель і приміщень з урахуванням потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення

Анкета проведення аудиту доступності до об'єкту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *