Святкування балу ветеранів з нагоди відзначення 27-ої річниці Незалежності України

День Незалежності України – найбільше свято на рівні держави. Україна впродовж багатьох віків боролася за право бути самостійною державою. Багато людей пожертвували своїм життям за те, щоб об’єднати українські землі, зберегти народні звичаї і традиції, не втратити самобутність і не забути вікову історію рідного народу. Відзначення Дня Незалежності – це не просто святковий день, це нагадування сучасникам про історію своєї країни, про тих, хто поклав своє життя заради свободи, нагадування про нові можливості розвитку.

23 серпня 2018 року в актовій залі Будинку ветеранів по вул. Мічуріна відбувся Бал ветеранів з нагоди відзначення 27-ої річниці Дня Незалежності України. На балі були присутні пенсіонери та жителі міста, учасники ансамблів Центру соціальних послуг. Бал відкрила начальник управління праці та соціального захисту населення Кучер Галина Михайлівна.

З вітальним словом виступила заступник голови ради ветеранів Вальдман Марія Абрамівна. На святі з 75-річчям привітали керівника ансамблю «Катюша» – Деркач Тамару Онуфріївну з врученням подарунку, а також ювілярів подружнього життя, які відмітили своє 55 річчя, Толмачових Миколу Васильовича і Валентину Василівну та Сологуб Василя Купріяновича і Марію Петрівну з врученням короваїв та подарунків .На святі була розгорнута виставка виробів народно-прикладного мистецтва з врученням переможцям подарунків. На завершення всі ансамблі проспівали пісні, присвячені Україні, звучала музика, під яку танцювали запрошені. Всі отримали море позитивних емоцій та хороший настрій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *