20-літній ювілей професійної діяльності.

В серпні 2018 року Мельник Світлана Миколаївна, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради відзначає 20-літній трудовий ювілей на службі у громади міста.

Розпочала свій трудовий шлях в Центрі соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, після об’єднання Центру з управлінням праці та соціального захисту населення продовжує виконувати завдання з реалізації державної політики з питань соціальної підтримки сімей з дітьми, молоді, внутрішньо переміщених осіб, запобігання потрапляння їх у складні життєві обставини, запобігання насильству в сім’ї, забезпечення рівності прав чоловіків та жінок, протидії торгівлі людьми, виконання програм і здійснення заходів у цій сфері.

З цієї нагоди відповідно до умов колективного договору та рішення зборів колективу управління Світлана Миколаївна за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю нагороджена Подякою управління праці та соціального захисту населення.

Колектив управління вітає Вас, Світлано Миколаївно, з цією ювілейною датою!

Ви незамінний співробітник, професіонал своєї справи, повністю віддаєтеся виконанню покладених на Вас завдань, при цьому зберігаючи позитивний настрій, товариськість і ласкаву усмішку. Ви завжди сповнені ідей та енергії для втілення їх у життя і з нашого боку давно домоглися поваги і визнання.

Бажаємо успіхів у подальшій професійній діяльності, процвітання, всіх благ і виконання бажань!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *