Ознайомлення учасників Всеукраїнського семінар у з роботою уманських реабілітаційних центрів

 28-30 липня 2018 року  в продовження Всеукраїнського семінару, який проводила ГО «Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю «Гармонія» учасники семінару мали чудову нагоду ознайомитись з  досвідом роботи щодо реабілітації осіб з інвалідністю, учасників АТО, які здійснюють Центри соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок», професійної реабілітації людей з інвалідністю та Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами, що є відомими у Черкаській області реабілітаційними установами. Відвідали Будинок ветеранів та Комплекс надання соціальних послуг бездомним, звільненим та особам з залежністю. По закінченню  проведено підсумкове засідання.

Саме завдяки поєднанню наукового та теоретичного підходу до вивчення питань реабілітації та зайнятості осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів, та практичного досвіду роботи м. Умань у співпраці влади та громади по наданню соціально-реабілітаційних послуг мешканцям міста, учасники Всеукраїнського семінару узагальнили та опрацювали ряд пропозицій щодо покращення соціального захисту осіб з інвалідністю, які будуть направленні до вищих органів влади для відповідного реагування.

 Учасники семінару ознайомились з роботою не тільки унікальних Центрів реабілітації, які функціонують в м. Умань, але й з дендропарком «Софіївка» та  новою родзинкою – фонтанами "Перлина кохання».

Висловлюємо вдячність за розуміння та надану допомогу всім причетним по підготовці та проведенню Всеукраїнського семінару.

 

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *