До уваги учасників бойових дій АТО та учасників Революції Гідності!

Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради здійснює заходи щодо направлення на психологічну реабілітацію учасників бойових дій (АТО) та учасників Революції Гідності за рахунок коштів державного бюджету.

Порядок проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції затверджений постановою Кабінету Міністрів України № 1057 від 27 грудня 2017 року.

Згідно з вимогами до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації, які затверджені наказом Міністерства соціальної політики України від 27.04.2018 № 458 послуги із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та учасникам Революції Гідності надає установа, організація, заклад незалежно від форми власності, фізична особа – підприємець, одним з основних видів економічної діяльності яких є діяльність психоаналітиків, психологів і психотерапевтів.

До суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації включено санаторно-курортний заклад ТОВ «Санаторій «Борисфен».

 

Інформація про суб’єкт надання послуг із психологічної реабілітації

 

«Санаторій «Борисфен» є безпосереднім надавачем послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції та/або учасників Революції Гідності. Одним із основних видів економічної діяльності санаторіїв є діяльність психоаналітиків, психологів і психотерапевтів, що по класифікатору видів економічної діяльності відноситься до іншої діяльності у сфері охорони здоров’я – ( за КВЕД – 2010 код 86.90)

Санаторієм розроблено програми психологічної реабілітації, якими передбачено надання відповідних послуг згідно з індивідуальними потребами, а також методичних та інших матеріалів у сфері надання послуг із психологічної реабілітації. Послуги із психологічної реабілітації передбачають психологічну просвіту, індивідуальне консультування, підбір методів психологічної реабілітації, психологічну допомогу (терапію), групову терапію, психологічну корекцію та проектування майбутнього, профілактику та запобігання кризовим явищам психологічного стану людини. 

Санаторій визначає види послуг із психологічної реабілітації з урахуванням індивідуальних потреб отримувача послуг, визначених за результатами психологічної діагностики, проведеної фахівцем або фахівцями, в разі потреби.

Психологічна діагностика проводиться у відповідності до стандарту та протоколів її проведення, що затверджуються Міністерством соціальної політики України.

Санаторій забезпечує надання послуг із психологічної реабілітації в окремих кімнатах для індивідуальної роботи.

Приміщення закладу відповідає санітарним нормам і вимогам правил пожежної безпеки та вимогам стосовно доступності для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп, що підтверджується сертифікатами відповідності послуг проживання та послуг харчування, експертним висновком протипожежної безпеки, висновком санітарно-епідемічної експертизи, актом санітарно-епідемічного обстеження об’єкту.

До переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації включено три санаторії:

ТОВ « Санаторій «Борисфен»

вул. Будівельників, 7

м. Очаків,

Миколаївська обл., 57508

 

ДП «Південь-Курорт-Сервіс»

санаторій «Орізонт»

вул. Гагаріна, 1-А,

смт. Сергіївка,

м. Білгород-Дністровський,

Одеська обл., 67780

ПрАТ « Санаторій «Мошногір’я»

вул. Шевченка, 38,

с. Будище,

Черкаський р-н,

Черкаська обл., 19625

 

 

За інформацією звертайтеся в управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради

вул. Садова, 9/5, каб. № 6, тел. 3 45 65, 067 760 85 74

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *