Урочисті збори членів Уманської ВТПО УТОС, присвячені відзначенню 85-ої річниці створення Українського товариства сліпих.

20 червня 2018 року відбулись урочисті збори членів Уманської ВТПО УТОС, присвячені відзначенню 85-ої річниці створення Українського товариства сліпих.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер привітала членів товариства зі святом та побажала колективу УТОС щастя, міцного здоров'я, добробуту, оптимізму, витримки, сили волі, благополуччя, любові та поваги рідних, сімейного щастя та достатку в кожну родину.

Галина Михайлівна вручила подарунок товариству та подяки управління праці та соціального захисту населення активістам ВТПО УТОС.

Галина Кучер зазначила, що місцевою владою здійснюється підтримка незрячих осіб з інвалідністю, щорічно виділяються з міського бюджету кошти на надання пільг по оплаті за телефони, електроенергію та пільговий проїзд, здійснюється матеріальна підтримка членів УТОС.

Голова товариства Олександр Нактініс подякував гостям за привітання та подарунки.

На завершення відбувся святковий концерт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *